Hirdetés

pesterzsebet.lap.hu / Iskolák, óvodák

Iskolák, óvodák

A sérült gyermekek a mi intézményünkhöz hasonló körülmények között képesekké válhatnak arra, hogy értékes, szakmájukban dolgozó felnőttként éljék az életüket.

skolánk több mint 50 éve kezdte meg működését, az 1954/55-ös tanévben. Akkor még 12. sz. Helyipari Iskolának hívták, s telephelye a Krisztina körúton volt.

Gyermekeink vidám tevékenységekkel teli napjaikat csendes és nyugodt kertvárosi környezetben, egy bölcsőde szomszédságában tölthetik, ahol szüleik biztonságban tudhatják őket.

Magas színvonalú számítástechnika oktatás. HHH-s gyerekek integrált oktatása. Nyári és téli táborok, és néphagyományok.

A József Attila Általános Iskola oktató-nevelő munkáját, szabadidős tevékenységeit, hátrányos helyzetű tanulóit 1991 óta támogatja a szülők és az iskola által közösen alapított József Attila Alapítvány

Zsolnai program szerint tanítjuk. Eredményességét 20 éves tapasztalatunk igazolja.

Óvodatár: Gézengúz Óvoda

Kezdettől fogva kevés volt a terem, ezért egészen 1984-ig két műszakban folyt a tanítás itt is, mint sok más kerületi iskolában.

Nyelvi előkészítő osztályunkban angol vagy német nyelvet választhatnak a jelentkezők. A tanulmányi kötelezettségek teljesítésén kívűl fontosnak tartjuk, hogy tanulóink szabad idejüket is tartalmasan töltsék el. A sportolási lehetőségek mellett iskolánkban működik néptánckar, mazsorett csoport, énekkar.

Hajós Alfréd (eredeti nevén Guttmann Arnold) úszó, az első magyar olimpiai bajnok, a modern magyar építészet egyik úttörője.

Meghatározás:

Budapest XX. kerülete, Pesterzsébet. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve ön elé tárja, a hellyel foglalkozó, legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést kívánok!

Budapest XX. kerülete, Pesterzsébet. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve ön elé tárja, a hellyel foglalkozó, legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést kívánok!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Iskolák, óvodák
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés